Menu
Menu Examples
Menu
Herfst Menu
Voorgerecht
Koud gegaarde eidooier | asperges | Oude kaas krokant | gedroogde olijven
Tussengerecht
Op de huid gebakken kabeljauw | Gemarineerde venkel | Beari kaviaar
Tussengerecht
A4 Wagyu entrecote geïmporteerd uit Japan met eekhoorntjesbrood
Hoofdgerecht
Dry Aged Holstein rib eye | beure noisette | groenten
Nagerecht
No bake cheesecake | pompoen | kaffir limoen
Vegan
Vegan Menu
Voorgerecht
Crostini | tartaar van gegrilde watermeloen | rauwe champignons | hazelnoot
Tussengerecht
Asperges | verse erwtenpesto | cashew | zwarte knoflook
Tussengerecht
Geroosterde avocado | gemarineerde appel | Calvados | daslook-creme
Hoofdgerecht
Geroosterde spitskool | wortel | wilde limoen
Nagerecht
Blauwe bes | basilicum | vegan room met vanille