Menu

Menu Examples

Menu

Herfst Menu

Voorgerecht

Koud gegaarde eidooier | asperges | Oude kaas krokant | gedroogde olijven

Tussengerecht

Op de huid gebakken kabeljauw | Gemarineerde venkel | Beari kaviaar

Tussengerecht

A4 Wagyu entrecote geïmporteerd uit Japan met eekhoorntjesbrood

Hoofdgerecht

Dry Aged Holstein rib eye | beure noisette | groenten

Nagerecht

No bake cheesecake | pompoen | kaffir limoen

Vegan

Vegan Menu

Voorgerecht

Crostini | tartaar van gegrilde watermeloen | rauwe champignons | hazelnoot

Tussengerecht

Asperges | verse erwtenpesto | cashew | zwarte knoflook

Tussengerecht

Geroosterde avocado | gemarineerde appel | Calvados | daslook-creme

Hoofdgerecht

Geroosterde spitskool | wortel | wilde limoen

Nagerecht

Blauwe bes | basilicum | vegan room met vanille

t