Over mij

Wouter Lanjouw

Mijn naam is Wouter Lanjouw.
Na 5 jaar koken in professionele keukens, van Groningen tot de Ardeche (Zuid-Frankrijk)  heb ik eindelijk gekozen voor avontuur.

De opening van Service Culinair. Hoogstaande culinaire verwennerij.
5 gangen diners op uw eigen locatie. Voornamelijk gericht op het bedrijfsleven. (Vanzelfsprekend dat privé ook mogelijk is) Tijdens de Covid-19 periode heb ik mogen koken op diverse bedrijfslocaties door het hele land voor diverse internationale bedrijven. Dit bleek een belangrijk voordeel voor de zakenrelaties (naast het genot van een geweldig diner)

Uiteraard bent u verzekerd van een heerlijk diner. Met behulp van de nieuwste technieken. U hebt de privacy van uw eigen kantoor of locatie. U bent verzekerd van discretie. Er zijn wanneer het nodig is, maar er ook niet zijn wanneer het niet nodig is. U hoeft zelf niet voor pannen, bestek en servies te zorgen. (of de afwas doen ;)) U wordt ontzorgd voor de avond. U maakt een professionele indruk met bijvoorbeeld een 5-gangen diner. U hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele voedings- en dieetwensen van uw gasten.

 

Bekijk de voorbeeld menu pagina om een aantal opties te bekijken. Uiteraard is (bijna) alles mogelijk en bespreekbaar in overleg! vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

Culinaire groeten,

 

Wouter Lanjouw
W. Lanjouw Service Culinair

Service Culinair

Instagram

t